tutti ragazzi

Tutti Ragazzi, de band voor een swingend feest!

beginpagina  meest gestelde vragen  repertoirelijst
  Tutti

 

 

 

Even voorstellen:

Tutti Ragazzi bestaat uit zeven muzikanten: zangeres, zanger, bas, drums, toetsen, gitaar en saxofoon.
Muziekgenres: het repertoire van de band omvat zo'n 30 jaar popgeschiedenis. We hebben een lichte voorkeur voor soul, funk en disco classics uit de jaren zeventig en tachtig. De nummers worden regelmatig afgewisseld met wat meer ingetogen songs. We spelen alleen nummers die we zelf goed vinden. Geen smartlappen of polonaises dus.
Ervaring: Tutti Ragazzi is al ruim 10 jaar 'on the road' en veel gevraagd voor huwelijken, bedrijfsfeesten, promoties, congressen of andere feestelijke evenementen. We weten hoe je een feest moet opbouwen door de sets af te stemmen op de sfeer in de zaal en ongedwongen contact te leggen met het publiek.

Live muziek

Het valt voor veel mensen niet mee om geschikte live-muziek te vinden voor een feest. Je zoekt een aanstekelijke act, maar de band mag het feest niet geforceerd naar zich toe trekken. De dansbaarheid van het repertoire is belangrijk, maar je wilt niet alleen overbekende klassiekers horen. De volumeknop hoeft niet steeds op tien te staan, want het publiek wil ook wel eens bijpraten of cheek to-cheek dansen. De muzikanten moeten hun vak verstaan, maar je zit niet te wachten op ellenlange solo's. En de band hoort recht te doen aan de orginele nummers, in plaats van alles door dezelfde molen te halen.


© vpmedia 2003 - 2017